RE-CONNECT ROMANIA, PRIMA DELEGAȚIE ROMÂNEASCĂ LA MIPIM

București, 6 septembrie, 2021. RE-CONNECT ROMANIA, prima delegație românească care va participa la MIPIM – cel mai important eveniment internațional dedicat pieței de real-estate –  își anunță prezența la ediția din acest an, care va avea loc la Cannes, în Franța, în zilele de 7-8 septembrie 2021. RE-CONNECT ROMANIA este denumirea generică asumată de un grup profesional alcătuit din 5 companii locale și internaționale, care operează pe piața imobiliară națională. Misiunea membrilor delegației este să evidențieze oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă sectorul local din România, prin prezentarea de studii de caz despre proiecte rezidențiale derulate cu succes, precum și prin promovarea capabilităților tehnologice din domeniul construcțiilor și expunerea particularităților de dezvoltare de afaceri și investiții.

Suntem încântați să anunțăm prezența delegației RE-CONNECT ROMANIA la această nouă ediție a MIPIM și ne bucurăm să fim prima delegație din România care participă la cel mai mare eveniment internațional dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Prezența noastră în cadrul MIPIM reprezintă o ocazie semnificativă de interacțiune de tip B2B și de schimb de know-how cu investitori internaționali, instituții financiare și dezvoltatori de proiecte imobiliare. Mai mult, avem încredere că evenimentul în sine ne va crea circumstanțele favorabile pentru promovarea oportunităților de investiții existente  pe piața locală românească.”, au declarat reprezentanții delegației RE-CONNECT ROMANIA, prezentați mai jos.

BTDConstruct & Ambient este o companie cu capital 100% românesc, care operează ca Antreprenor General în sectorul de construcții civile, industriale și comerciale. În spatele portofoliului impresionant al companiei se află o echipă puternică de arhitecți, designeri, ingineri și constructori, care se bazează pe tehnologii noi în dezvoltarea de proiecte verzi, inteligente și sustenabile. BTDConstruct utilizează sistemul BIM system pentru derularea activităților zilnice de lucru în zona de arhitectura, structură și MEP. Dintre proiectele companiei menționăm: UP-site, HPipera Lake, ibis Styles Bucharest City Center, C-entral Residential, The Ivy etc.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea și creșterea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.

 

Arcadia este o companie 100% românească care furnizează servicii integrate de inginerie, design și management pentru proiecte de construcții. Profesioniștii Arcadia gândesc proiecte personalizate în funcție de nevoile clienților și de bugetele disponibile, utilizând cele mai eficiente și moderne tehnologii de design și construcție.

SVN Romania este unul dintre cei mai importanți consultanți activi de imobiliare de pe piața din România și liderul segmentului rezidențial. Compania are, de asemenea, o prezență semnificativă pe zona de management al proprietăților și pe segmentele comerciale. Consultanții SVN au derulat tranzacții de peste 750 millioane euro numai pe domeniul rezidențial.

Progetto Lusso Industrial Cluster este un integrator de servicii de inginerie, arhitectură, artă, design și manufactură. Compania are o abordare holistică asupra dezvoltării industriei de real estate, iar experții săi sunt devotați creării de soluții personalizate pentru cei mai rafinați clienți, cu atenție la nevoile acestora, reușind mereu să livreze servicii unice și eficiente, produse de top și concepte fără limită de imaginație.

MIPIM este un eveniment recunoscut care reunește, anual, pentru două zile de interacțiune, schimb de experiență și tranzacționare prin intermediul unor evenimente premium, conferințe și zone dedicate de expoziție, cei mai influenți jucători din toate sectoarele industriei imobiliare internaționale.

Pentru mai multe detalii despre delegația românească, puteți vizita pagina oficială RE-CONNECT ROMANIA de pe platforma online a MIPIM. De asemenea, găsiți informații și pe micro-site-ul dedicat: mipim-romania.com

Pentru mai multe detalii despre companiile delegate, puteți acccesa website-urile oficiale ale acestora:

btdconstruct.ro | hagageurope.ro | arcadiaeng.com | svn.ro | progettolusso.it

Puteți solicita mai multe informații despre conferință și agenda delegației de la Elena Toma | +40 721 218 828 | elena.toma@btdconstruct.local

 

În perioada 7-8 septembrie 2021, RE-CONNECT ROMANIA este prezentă la Cannes, standul din Palais 4, numărul P4C40!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *