BTDConstruct & Ambient este o companie 100% românească, înființată în anul 2013, care operează în domeniul construcțiilor civile și edilitare.
Cu un portofoliu solid de proiecte dezvoltate în zona de rezidențiale, compania a debutat în 2023 și în sectorul de lucrări publice, având forța de a asigura servicii integrate – de la faza de proiectare și Project Management, la inginerie superioară și sisteme sofisticate digitale (BIM) și până la cea mai bună expertiză tehnică – bazându-se pe echipe de specialiști cu experiență solidă în construcții. Încă de la început, viziunea noastră a fost să mergem Dincolo de detalii în beneficiul clienților și vom rămâne fideli acestei abordări în toate proiectele în care ne vom implica.

De-a lungul activității companiei, ne-am creat reputația unui antreprenor care înțelege riscurile de business ale clienților săi și ne-am dezvoltat strategii care să-i protejeze de aceste riscuri. Răspundem la provocările survenite în proiecte cu inteligență, judecată, dedicare și entuziasm.

CIFRE-CHEIE

m² construiți
ani de activitate
angajați

PORTOFOLIU